Vi erbjuder följande tjänster

ALLT INOM VVS – KUNNIGA RÖRLÄGGARE HELSINGBORG

Våra kunniga rörläggare i Helsingborg kan hjälpa till med allt inom VVS. Vi utför arbeten inom värme, kyla, vatten och sanitet. Några exempel på vanliga tjänster är installation av värmepump och vitvaror, rördragning i kök och badrum med mera.

UNDERHÅLL, SERVICE OCH INSTALLATION AV VÄRMEPUMPAR OCH VARMVATTENBEREDARE

Vi hjälper er med både underhåll, service och installation av värmepump och vattenberedare. Kontakta vår jour vid akuta problem!

Att installera en värmepump är en bra och lönsam investering för att värma upp sitt hus eller annan fastighet. Förutom att det sänker energikostnaderna bidrar det samtidigt till en renare miljö och ett hållbart klimat. Det finns många olika typer av värmepumpar och det kan vara svårt att själv avgöra vad som är lönsamt på sikt. Våra rörmokare hjälper dig att välja rätt system som passar dig och ditt hus bäst. Vi hjälper dig sedan hela vägen i processen till färdig installation.

INSTALLATION AV VITVAROR

Våra certifierade hantverkare hjälper dig med installation av vitvaror så att du kan känna dig trygg. Vid installation av diskmaskin eller tvättmaskin brukar försäkringsbolag kräva fackmannamässig installation för att du ska kunna få ut pengar från försäkring vid olycka.

VVS Helsingborg

RÖRDRAGNING OCH ANDRA VVS ARBETEN I KÖK OCH BADRUM

Våra rörläggare hjälper till med alla VVS arbeten i kök och badrum som rördragning, ventiler, avloppsrensning, byte av blandare, vattenlås, WC-stolar, varmvattenberedare, diskmaskin, tvättmaskin med mera.

JOUR FÖR AKUTA PROBLEM – RÖRMOKARE HELSINGBORG JOUR

Vi ger dig snabb hjälp när du har akuta problem inom VVS i Helsingborg. Ring vår jour och få hjälp av våra erfarna och skickliga rörmokare. Vänta inte för länge med små skador som snabbt kan växa till stora kostnader. Tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper till med både rådgivning och felsökning inom VVS.